maandag 1 augustus 2005

Dow Jones kruipt langzaam omhoog.

Begin juli had de Dow Jones er nog duidelijk zin in. In slechts drie dagen kon de index zo’n 250 punten omhoog. Daarna kwam de klad er in. Zo kwam de Dow in de afgelopen handelsweek nauwelijks van zijn plek.

Hoewel de Dow duidelijk last heeft van zomermoeheid, kunnen we toch concluderen dat deze index zich nog steeds in een opgaand trendkanaal bevindt. De onderkant van dit trendkanaal wordt gevormd door de bodems op 6 juli en 20 april (op slotbasis).De bovenkant heeft meerdere raakpunten, verspreid over mei en juni. De onderkant van het opgaande trendkanaal biedt steun.

De bovenkant van het trendkanaal vormt de belangrijkste weerstand. Deze bevindt zich thans op 10.780 punten, maar komt wekelijks zo’n 25 punten hoger te liggen. Mocht de Dow Jones door de weerstandslijn breken, dan kan een aanval worden gedaan op het hoogste niveau in drie jaar. Het gaat hier om de op 7 maart jongstleden neergezette top van 10.940 punten.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 12 maanden maar liefst 37,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten