maandag 1 augustus 2005

DAX kan nu echt los

De Duitse DAX Index bevindt zich sinds juli vorig jaar in een opwaarts trendkanaal. Technisch analisten discussiƫren hevig over de onderkant van dit trendkanaal; wordt de bodem in april wel of niet meegenomen? Laat die discussie maar voor de vakidioten, de DAX wil namelijk omhoog. En wij gaan mee!

Het beeld is afgelopen donderdag namelijk nog verder verbeterd; de DAX is uit het opgaande trendkanaal gebroken. Reden voor ons om actie te ondernemen en een DAX Turbo Long te kopen. De eerste weerstand ligt op 5000 punten, een psychologisch weerstandsniveau. Daarna ligt de weg echter vrij voor een doorstoot naar 5500 punten. Mocht de DAX terugvallen dan fungeert de bovenkant van het trendkanaal als steun. Momenteel gaat het dan om een niveau van 4860 punten.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 12 maanden maar liefst 37,2%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten