maandag 1 augustus 2005

AEX blijft in opgaande trend

Hoewel de AEX zich al twee weken in zijwaartse richting voortbeweegt, is het eind april gestarte trendkanaal nog altijd intact. Vooral de weerstandslijn kent vele raakvlakken. De steunlijn loopt over de bodems van eind april, half mei en eind juni. Momenteel bevindt de steunlijn zich rond 394 punten. De weerstandslijn bevindt zich bij 404 punten. Deze lijnen lopen dagelijks met ongeveer 0,7 punt op.

Mocht de steunlijn worden doorschreden, dan verlaat de AEX de opgaande trend en ontstaat er een zogenaamde trading range. Voor het steunniveau kijken we dan naar 380 punten. Hier topte de AEX begin maart en ook in juni worstelde de index enige tijd met dit niveau. Voor de weerstand kijken we niet alleen naar de bovenkant van het trendkanaal, maar ook naar 400 punten. Het bereiken van deze psychologische grens zou wel eens door veel beleggers aangegrepen kunnen worden om winst te nemen.

Zoals verwacht hebben brokers hun dekkingspercentage voor de AEX per 1 augustus niet gewijzigd. Deze is dus op de historisch lage 5 procent gebleven. In combinatie met onze marktvisie maakt dit het schrijven van putopties op augustus nog altijd aantrekkelijk.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 12 maanden maar liefst 37,2%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten