maandag 8 augustus 2005

Lagere tarieven BeursBulletin

BeursBulletin hanteert vanaf vandaag nieuwe tarieven voor de abonnementen. Door de vernieuwde website hebben wij onze organisatie verder gestroomlijnd en onze dienstverlening toegankelijker en eenvoudiger gemaakt.Dit heeft tevens geresulteerd in een nieuwe tarievenstructuur voor de sectorportefeuilles. Met bovendien lagere prijzen!

Vanaf nu heeft iedere abonnee bij BeursBulletin de keuze tussen 1 sectorportefeuille of alle vijf sectorportefeuilles. Daarbij kunt u kiezen voor een periode van 1 kwartaal dan wel een periode van 1 jaar. De bijbehorende tarieven zijn als volgt: 1 portefeuille kost € 149 per kwartaal en € 595 per jaar. Vijf portefeuilles kosten vanaf heden € 349 per kwartaal en € 1395 per jaar. U ziet dat deze prijzen aanzienlijk lager zijn dan de oude tarieven.

De nieuwe prijzen gelden voor nieuw afgesloten abonnementen. Voor de abonnees met een lopend abonnement, verandert er niets. Buiten natuurlijk de aanzienlijke uitbreiding van de informatie op onze internetsite. Wilt u uw abonnement verlengen, dan gelden de nieuwe tarieven ook voor u.

BeursBulletin heeft de posities bewaakt van de abonnees met een afgelopen contract. Dit zullen wij tot aanstaande maandag doen. Vanaf die dag worden de posities van mensen met een verlopen abonnement niet langer bewaakt. Indien u uw abonnement wilt verlengen dan kunt u dat vanaf heden via de website www.beursbulletin.nl doen. U kunt zelfs betalen via onze site. Dit is overigens absoluut veilig vanwege de krachtige versleuteling van uw gegevens.

De tarieven voor de TurboPortefeuille, AandelenAlert, AEXAlert en OptieAlert blijven ongewijzigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten