vrijdag 26 augustus 2005

BeursBulletin in Business Class

Na het gewaardeerde optreden in februari zal BeursBulletin aanstaande zondag opnieuw te gast zijn bij Business Class. Harm van Wijk zal vertellen hoe het rendement van ruim 35 procent in het eerste jaar van BeursBulletin tot stand is gekomen. Ongetwijfeld zal presentator Harry Mens ook willen weten of een verdere teruggang van de beurs de portefeuillerendementen zal schaden.

De ontwikkeling in de afgelopen week geeft al een indicatie. Waar de AEX een procent inleverde, hielden de sectorportefeuilles zich goed staande. Vooral op woensdag en donderdag werd een sterke outperformance neergezet. Dit komt doordat de omvang van de portefeuilles drastisch was teruggebracht.

Bovendien is de kwaliteit hoog met topfondsen als Fugro, Stork en TomTom. Woensdag besloten de analisten van BeursBulletin om Turbo’s Short te kopen. Dit is dè manier om van een verdere daling van de aandelenkoersen te profiteren. Mocht deze echter uitblijven, dan zal uiteraard weer direct ingegrepen worden.

We willen een breder publiek kennis laten maken met de sectorportefeuilles. Het interview in Business Class biedt hiervoor een mooie gelegenheid. Om twijfelaars over de streep te trekken, bieden we een kwartaalabonnement op alle sectorportefeuilles voor € 296 aan. Dit is een aanzienlijk korting ten opzichte van de reguliere prijs. Deze actie geldt voor iedereen tot 1 september. Wie reeds een abonnement heeft, kan tegen het actietarief voor drie maanden verlengen.

Vorige week verhuisde Business Class naar de nieuwe zender RTL7. De talk show begint zondag om 11.00 uur en duurt een uur. Wie de uitzending mist, kan kijken naar de herhaling vanaf 0.05 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten