zondag 31 juli 2005

Beurzen nemen adempauze

In de afgelopen handelsdagen liet een groot aantal indices de teugels even vieren. Een moment van bezinning voor beleggers wereldwijd. Tijd om de balans op te maken.

Ondanks de adempauze blijft het stemmingsbeeld op de beurzen over het algemeen nog redelijk positief. De Dow Jones blijft iets achter bij dit gemiddelde beeld, de DAX daarentegen springt er positief uit. Mocht u enkel de Dow Jones bekijken, dan krijgt u een verkeerd beeld van de gezondheid van de Amerikaanse aandelenmarkten. Naast de Dow Jones zijn met name de technologiebeurs Nasdaq en de brede S&P 500 Index belangrijk en beide beurzen doen het redelijk goed. Zowel de Nasdaq als de S&P 500 bereikte onlangs het hoogste peil sinds 2001.

In Europa is er bij een aantal beurzen eenzelfde beeld. Zo noteert de Amsterdamse AEX nog altijd rond het hoogste niveau sinds medio 2002. In Frankfurt kan de pret niet op. De Duitse DAX is momenteel één van de best presterende aandelenbeurzen in Europa. En wij profiteren met een Turbo Long mee!

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 12 maanden maar liefst 37,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten