vrijdag 8 juli 2005

Beurzen omlaag na explosies Londen

De terroristische aanslagen in Londen lieten donderdag duidelijk hun sporen na op de financiële markten. Er was even paniek, maar in de loop van de dag stabiliseer-den de markten.

Allereerst wil ik bij deze mijn medeleven betuigen aan familie en vrienden van de slachtoffers. Beleggen is spannend, maar terroristische aanslagen zijn van een geheel andere orde. Het zal geen verbazing wekken dat de explosies van donderdagochtend flinke happen uit de beurswinsten van de afgelopen weken hebben genomen.

Donderdagochtend hebben wij vlak voor het bekend worden van het nieuws onze AEX Turbo Long verkocht. Wij keken naar de grafiek en besloten onze winst te nemen. Wat een timing, achteraf. Toen het nieuws uit-kwam, knalde de euro ineens omhoog. Helaas werd daarbij onze stop loss geraakt. Onze EUR/USD Turbo Short hebben wij dan ook met een klein verlies moeten verkopen.

De beurzen in de Verenigde Staten openden lager op het nieuws van de aanslagen. Toch verwachten wij niet dat de Dow Jones in de komende dagen de steun op 10.000 punten zal doorbreken.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na acht maanden maar liefst 31,0%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten