zondag 3 juli 2005

BRENT OP HOOGSTE NIVEAU OOIT

Het gaat crescendo met olie! Afgelopen week liet de olieprijs met zo’n $ 60 dollar het hoogste niveau ooit zien. Voor ons reden om een Turbo Long op de Brent future te nemen.

Hierbij zagen we ons gesteund door de weekgrafiek van olie. De olieprijs bevindt zich vanaf begin 2003 in een stijgende trend. Zowel in 2003, 2004 als in 2005 werd een aantal malen de kop gestoten tegen de bovenkant van dit trendkanaal. Afgelopen week brak de olieprijs door deze opgaande weerstandslijn. Dit viel samen met het bereiken van de hoogste koers ooit.

Mooie koopsignalen dus, die achteraf echter van weinig waarde bleken. Helaas viel de olieprijs namelijk terug. Wij hebben onze positie dan ook al na 1 dag moeten sluiten. Maar ach, onze TurboPortefeuille staat nog op een mooie winst en nieuwe kansen zullen zich weer snel aandienen.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na acht maanden maar liefst 31,8%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten