zondag 24 juli 2005

Nasdaq op hoogste niveau sinds 2001!

De technologie-index Nasdaq is een index van extremen. Alom geroemd in het jaar 2000 op het hoogtepunt van de technologiehype, alom verdoemd in de jaren erna. Inmiddels heeft deze Amerikaanse schermenbeurs zich aardig weten te herstellen. Zo sloot de Nasdaq afgelopen woensdag op 2188 punten, het hoogste peil sinds 2001.

Daarmee heeft de Nasdaq in de afgelopen week twee weerstandsniveaus doorbroken. Ten eerste het slot van 2152 punten dat begin januari 2005 op de borden werd gezet. Ten tweede het voormalige hoogste peil op 2180 punten van eind december 2004. Om de volgende weerstand te kunnen lokaliseren, moeten we teruggrijpen naar de periode medio 2001. In deze periode heeft de Nasdaq een top neergezet rond 2310 punten. Deze top kunnen we beschouwen als huidige weerstand. De huidige steun ligt op 2180 punten.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 11 maanden maar liefst 35,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten