vrijdag 22 juli 2005

Gratis jaarabonnement van de jarige

Op 5 augustus 2004 verscheen het eerste nummer van het blad BeursBulletin. We zijn nu bijna een jaar verder. En wat voor jaar! Zo zijn er inmiddels 9 portefeuilles en 4 verschillende gratis cursussen geïntroduceerd en wordt de website op korte termijn uitgebreid met real time koersen, grafieken, fundamentele data, nieuws, actuele analyses, etc. etc. Het blad is bovendien uitgegroeid tot het grootste beleggersblad op basis van technische analyse.

Met de constante stroom veranderingen probeert BeursBulletin tegemoet te komen aan uw wensen. Want daar gaat het natuurlijk om. Wij laten ons hierbij leiden door de uitkomsten van enquêtes, maar ook door direct contact met onze (potentiële) abonnees. We moeten het ook hebben van onze eigen inzichten. Zo vertaalden we ons enthousiasme voor Turbo’s drie maanden geleden in de lancering van een TurboPortefeuille. Dat we hiermee een verstandige beslissing hebben genomen, werd afgelopen maandag bevestigd. Zelfs ABN Amro was opnieuw overdonderd door de massale opkomst voor de Turbocursus. De aanwezigen pasten maar nauwelijks in de zaal.

Uitgangspunt bij BeursBulletin is steeds geweest dat met de adviezen geld verdiend kan worden. En wij denken dat we hier aardig in slagen. Kijk maar naar het overzicht links.Hoewel de sms-berichten en e-mails inmiddels het speerpunt van BeursBulletin zijn, biedt het blad naar uw mening veel toegevoegde waarde en bent u hierover momenteel zeer tevreden. Wat is dan een mooier cadeau vaze jarige, dan ons weekblad een jaar lang gratis toegestuurd krijgen? U hoeft hiervoor alleen de link hiernaast aan te klikken en uw e-mailadres in te vullen.
BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 11 maanden maar liefst 35,3%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei en 18 juli, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 5 september in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten