maandag 18 juli 2005

DAX: “JETZT GEHT’S LOS!”

Op de dag van de explosies in Londen knalde de Duitse aandelenindex DAX 100 omlaag, om in de loop van de dag weer iets te stabiliseren. In de dagen ná de bomaanslagen spoot de DAX echter overtuigend omhoog. Daarbij werd afgelopen maandag zelfs het hoogste niveau van 2005 (en dus van de afgelopen drie jaar) op de borden gezet. Voor ons reden om actie te ondernemen en een DAX Turbo Long aan te schaffen. Deze hebben we inmiddels verkocht met een winst van € 92.

Het bereiken van het hoogste niveau van de afgelopen drie jaar afgelopen maandag, viel samen met de uitbraak uit het opgaande trendkanaal. Om nu weerstand te vinden, moet teruggegrepen worden naar de periode eind 2001 tot medio 2002. In deze periode bivakkeerde de DAX tussen de 4720 punten en de 5500 punten. Tussen deze niveaus bevinden zich meerdere weerstanden. Daarbij geldt, naast de 4720 punten, het psychologische niveau van 5000 punten voor ons als één van de belangrijkste.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 11 maanden maar liefst 33,0%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten