dinsdag 26 juli 2005

Opmars lijkt niet te stuiten

Van een campinghausse zou ik nog net niet willen spreken, maar beleggers hebben er wel duidelijk zin in. De AEX is sinds het begin van de zomer met bijna 5 procent gestegen (vanaf 379) en nadert inmiddels de 400 punten. Onze sectorportefeuilles hebben een soortgelijke stijging laten zien.

Sinds eind april is de AEX zelfs met 14 procent omhoog gegaan. Wie in navolging van het adagium “Sell in May and go away...” zijn of haar aandelen verkocht, heeft de rally van de afgelopen maanden dus aan zich voorbij zien gaan. Dit toont nog eens aan dat het gevaarlijk is om puur op basis van statistieken te handelen.

De grafieken moeten leidend zijn. En als deze op een stijgende trend wijzen, moet u hiervan natuurlijk profiteren. BeursBulletin heeft dat in zijn bijna eenjarige bestaan ook gedaan. Dit toont het totaalrendement van ruim 35 procent op de sectorportefeuilles.

Na aftrek van transactie- en abonnementskosten resteert er een kleine outperformance ten opzichte van de index. Dat lijkt niet veel, maar wie de rendementen van op Nederland gerichte beleggingsfondsen bekijkt zal hier anders over denken. Bovendien is het rendement bij BeursBulletin bij een geringer risico tot stand gekomen. En wie tevens de adviezen van AEXAlert opvolgt, kon een nog hoger resultaat bij een nog geringer risico behalen.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 11 maanden maar liefst 35,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten