zaterdag 2 juli 2005

TIJDELIJKE TERUGVAL DAX

De snelle koersval van de Dow Jones heeft ook in Europa zijn sporen nagelaten. Eén van de slachtoffers was de Duitse DAX 100 Index.

De val van de Dow zorgde ervoor dat de DAX uit het opgaande trendkanaal viel. Op dat moment moesten wij wel gedisciplineerd handelen om een verder neerwaarts risico uit te sluiten. Wij hebben de Turbo dan ook moeten verkopen met slechts een mager winstje.

Vervelend natuurlijk, zeker nadat de val uit het trendkanaal van korte duur bleek. Inmiddels begeeft de DAX zich weer in de opgaande trend. Steun ligt er momenteel bij 4580 punten. Weerstand ligt er bij 4630 punten, het voormalige hoogste niveau van 2005. Daarna komt de bovenkant van opgaande trendkanaal in beeld, deze ligt momenteel zo rond de 4830 punten. Kansen genoeg weer dus!

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na acht maanden maar liefst 31,8%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten