vrijdag 29 juli 2005

Cadeautje voor onze abonnees!

Het zal recente bezoekers van www.beursbulletin.nl niet ontgaan zijn; de website is vernieuwd! De site is toegankelijker en informatiever dan ooit en voorbereid voor het succes dat wij verwachten van onze service. Op korte termijn hebben wij voor onze abonnees nog extra verrassingen in petto. Zoals streaming koersen op onze site.

BeursBulletin heeft de afgelopen weken niet stilgezeten, verre van dat zelfs. Zo hebben wij in de afgelopen maanden met een aantal professionele marktpartijen een real-time koersen applicatie ontwikkeld. Deze is op maat gesneden voor de abonnees van BeursBulletin.

U heeft daardoor de mogelijk om via BeursBulletin streaming koersen, de diepte van het orderboek en uitgevoerde orders te bekijken. Tevens wordt u voorzien van het dagelijkse financieel-economisch nieuws. Bent u abonnee op één of meerdere sectorportefeuilles? Dan krijgt u binnenkort een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kunt u onze nieuwe applicatie met streaming koersen en de nieuwsfeed één maand gratis gebruiken.

Tevens zullen de redacteuren en analisten van Beursbulletin de site vanaf volgende week van koersgrafieken en analyses voorzien. Abonnees van een sectorportefeuille of de TurboPortefeuille krijgen inzage in het waarom van een koop- of verkoopadvies. Bovendien kan iedereen via www.beursbulletin.nl zien hoe wij tegen de AEX aankijken.

En als zich interessante ontwikkelingen op andere markten voordoen, komen wij eveneens met een grafiek en toelichting. Daarbij moet u niet alleen denken aan indices als de DAX, de Dow Jones en de Nasdaq, maar ook aan de eurodollarkoers en de olieprijs.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 12 maanden maar liefst 37,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten