vrijdag 22 juli 2005

Record, na record, na record, ...

Het gaat momenteel crescendo op de wereldwijde beurzen. Zo bevindt de DAX zich op het hoogste niveau in drie jaar, terwijl de Nasdaq het hoogste peil in vier jaar op de borden zette.

Wat een enthousiasme op de beurzen! De Duitse DAX 100 zet zijn zegereeks onverminderd voort en heeft vooralsnog weinig last van hoogtevrees. Andere Europese beurzen, waaronder de Nederlandse AEX en de brede EuroStoxx 50, doen het eveneens goed. De weer iets duurder geworden euro ($ 1,215) lijkt beleggers niet te deren.

De Amerikaanse beurzen liepen in eerste instantie achter de Europese collega’s aan. Inmiddels heeft echter zowel de Nasdaq als de S&P 500 zich bij het rijtje aandelenbeurzen gevoegd dat meerjarige recordniveaus noteert. Opvallend is de relatief zwakke performance van de Dow Jones. De Dow brak afgelopen week weliswaar een weerstand, de index moet nog immer het hoogste niveau van 2005 overtreffen.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na 11 maanden maar liefst 35,0%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

Een jaarabonnement op BeursBulletin gratis? 9 portefeuilles, een uitgebreide website, 4 verschillende gratis cursussen en pas 1 jaar oud? Wie jarig is trakteert! Nu tijdelijk een gratis jaarabonnement ter waarde van € 149 op het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. Klik hier en meld u nu aan.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten