donderdag 29 september 2005

Vermogensbeheer met BeursBulletin en Today’s Beheer

Hoofddorp - Amsterdam, 29 september 2005– BeursBulletin breidt in samenwerking met Today’s Beheer zijn dienstverlening uit. Vanaf heden kan de klant de orders door Today’s Beheer laten uitvoeren, op basis van analyses van BeursBulletin. Op deze manier kan de klant nog eenvoudiger rendement behalen, zonder dat deze zelf opdrachten aan zijn bank of broker hoeft door te geven. Op jaarbasis is het nettorendement bij BeursBulletin momenteel zo’n 30 procent.

Ongeveer een miljoen vermogenden die € 50.000 tot € 500.000 vrij te beleggen hebben, zoeken een bank die hun geld naar tevredenheid kan beheren. Uit onderzoek blijkt dat zij niet terecht kunnen bij de professionele private banks, omdat die een minimuminleg eisen van een miljoen euro. Daarentegen kunnen de algemene banken, zoals ING Bank en Fortis, niet de gewenste kwaliteit en persoonlijk service bieden. Behoefte is er aan dienstverlening die ‘ruikt’ naar maatwerk, maar confectie is. Harm van Wijk van BeursBulletin biedt samen met Cees Smit van Today’s Beheer hiervoor vanaf vandaag een oplossing.

Het analistenteam van BeursBulletin heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Beleggers hebben momenteel de keus uit 9 beleggingsportefeuilles. Deze kennen een relatief laag risico. Alle portefeuilles hebben dit jaar een positief rendement behaald. Daarnaast biedt BeursBulletin een viertal gratis beleggingscursussen en een complete website. Het weekblad is uitgegroeid tot het grootste beleggersblad op basis van technische analyse. De belegger kan op basis van de 9 portefeuilles zelf het gewenste beleggingsbeleid bepalen.

De belegger kan zich concentreren op werk of vrije tijd en het geld het werk laten doen. In opdracht van de klant wordt het kapitaal beheerd op een afzonderlijke rekening bij de toonaangevende broker BinckBank. De belegger neemt zelf een abonnement bij BeursBulletin en geeft opdracht aan Today´s Beheer om de signalen van BeursBulletin uit te voeren en zorg te dragen voor de administratieve afhandeling. Vanzelfsprekend kan de klant online en realtime de transacties, de portefeuille en het saldo bekijken.

Today’s Beheer vraagt voor deze dienstverlening een vergoeding. Deze bedraagt € 75,- per maand aan beheerskosten en een vergoeding die is gebaseerd op basis van het behaalde rendement. Iedere belegger kan nu vanaf € 20.000 op verantwoorde en wetenschappelijk wijze gebruik maken van vermogensbeheer. Een abonnement bij BeursBulletin is er al vanaf € 33 per maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten