vrijdag 23 september 2005

Gratis naar Dag v/h Aandeel en Alex’ Kassa!

Gratis naar Dag v/h Aandeel en Alex’ Kassa!Op vrijdag 11 november organiseert de Vereniging van Effectenbezitters weer de Dag van het Aandeel. Meer dan ooit is dit voor actieve beleggers een dag om naar uit te kijken. BeursBulletin is namelijk mediapartner. Daarom kunt u dit jaar zonder kosten naar Peter Paul de Vries. Kassa! dus. Dit is tevens de naam van de nieuwe rubriek op de site van online broker Alex. Hierop wordt regelmatig een ‘kassabon’ geplaatst met gekochte en ‘teruggebrachte’ effecten en derivaten.

De Dag van het Aandeel is een jaarlijkse happening in de RAI en wordt alweer voor de 27ste keer georganiseerd. Diverse analisten en experts zullen hier aanwezig zijn. En wij vinden dat BeursBulletin niet mag ontbreken. Temeer daar wij in ons ruim eenjarige bestaan reeds een goede reputatie in de financiële wereld hebben opgebouwd. Uiteraard vooral door de prestaties van de diverse portefeuilles. Maar ook door de dienstverlening hieromheen, zoals het blad, de website en de cursussen. Wij zullen onze visie op de markt via een workshop met de naam ‘Riding the Bull’ onder de aandacht brengen. Wat we daar nog meer doen, houden we nog even geheim. Uiteraard vergeten we ook hier onze abonnees niet. Via onze website kunt u voor de Dag van het Aandeel gratis toegangskaarten aanvragen.

Kassa! is de naam van een beleggingsportefeuille die voor Alex wordt bijgehouden door BeursBulletin. Op de kassabon staat vermeld welke aankopen worden gedaan en welke beleggingen weer worden ‘geruild’ inclusief de transactiekosten. Het resultaat van de aan- en verkopen wordt bijgehouden in is te zien in de ‘Portefeuille’. Hier staan, naast de in bezit zijnde effecten en derivaten, de marginverplichting en het rekeningsaldo.

Achter de schermen zijn wij druk bezig om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. In de kern komt het erop neer dat u uw geld kan beleggen op basis van de adviezen van BeursBulletin zonder dit zelf te hoeven doorgeven. U behoudt dan uw abonnement, maar het beheer besteedt u uit. Zodra er meer concreets te melden is, brengen we u uiteraard direct op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten