vrijdag 2 september 2005

Het blijft nog even feest

Critici zullen beweren dat we onze eerste verjaardag wel erg lang vieren. We kunnen inmiddels van een verjaarmaand spreken. Maar we houden ervan cadeaus uit te delen, zoals een gratis jaarabonnement op het blad BeursBulletin. En met het recordrendement waaropAEXAlert is aanbeland, willen we de feestvreugde nog verder verhogen. Abonnees van één of meerdere sectorportefeuilles kunnen een maand extra gratis gebruik maken van de koersenapplicatie van Tijd Beursmedia. Dus tot 1 oktober.

Door in te loggen op www.beursbulletin.nl krijgt u toegang tot streaming koersen,de diepte van het orderboek en real time grafieken. Bovendien geven wij hier met ingang van morgen een toelichting op de voor uw sectorportefeuille(s) afgegeven adviezen. U hoeft hiervoor voortaan dus niet meer tot donderdagavond te wachten.

En nu de mooie aanleiding voor deze actie: het recordresultaat van AEXAlert. In acht maanden tijd heeft deze op AEX-opties gerichte alertservice een rendement van ruim 20 procent na aftrek van kosten behaald. Dit stemt ons tevreden, vooral omdat het resultaat zeer geleidelijk tot stand kwam: alle maanden werden met winst afgesloten. Dit duidt op een relatief laag risico.

De strategie van AEXAlert is vanuit een goede marktvisie opties schrijven. En direct ingrijpen als de visie een keer niet uitkomt. Reeds bij het innemen van de optieposities hebben we hierbij harde stoploss niveaus gedefinieerd. Vooral in een zijwaartse markt kan het schrijven van opties rendabel uitpakken, zo blijkt ook nu weer. Alle openstaande optieposities op september staan inmiddels op een mooie winst en het is goed mogelijk dat we de volledige premies gaan binnenhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten