maandag 27 juni 2005

Opties op kleinere fondsen oninteressant.

Van alle in de AEX-index opgenomen fondsen zijn opties voorhanden. Dat geldt ook voor de meeste in de Midkap opgenomen fondsen. Veel fondsen kunt u beter links laten liggen, daar in de optieseries van deze fondsen nauwelijks wordt gehandeld.

Dit zorgt voor een groot verschil - in vakjargon spread - tussen de bied- en de laatprijs. Als er weinig kopers en verkopers zijn, is het voor de animateur namelijk moeilijk de orders van de eindbeleggers op elkaar af te stemmen. Een grote spread houdt in dat u relatief veel betaalt bij een kooporder en relatief weinig ontvangt bij een verkooporder.

Stel dat u een optie voor € 90 kan kopen en voor € 75 kan verkopen, dan moet u eerst deze € 15 goedmaken voordat winst wordt gemaakt.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.

Het rendement van onze portefeuille bedraagt na acht maanden maar liefst 30,7%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus.

Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten