maandag 27 juni 2005

Voorkeur voor Put AEX-opties

Opties in theorie en praktijk (4/4)
De voorkeur gaat uit naar opties op de AEX en anders op grotere fondsen als Akzo Nobel, ING, Koninklijke Olie en Unilever. Het aantrekkelijke van opties op de AEX-index is de relatief grote handel in de optieseries en de hoge absolute koers. Bovendien worden bij de AEX de koersschommelingen van de 25 individuele fondsen gedempt. Dit zorgt weliswaar voor een lagere volatiliteit en daarmee voor een lagere optiepremie, maar daar staat tegenover dat de kans groter is dat de opties waardeloos aflopen. En dat is natuurlijk het mooiste wat je als optieschrijver kan overkomen.

Voorts is het prettig dat bij AEX-opties een cash settlement plaatsvindt. Indien de optie bij expiratie waarde heeft, wordt dit bedrag op uw rekening bijgeschreven (bij gekochte opties) of afgeschreven (bij geschreven opties). U hoeft in tegenstelling tot aandelenopties dus nooit te vrezen dat u aan een plicht tot het kopen of verkopen van aandelen wordt gehouden.

BeursBulletin.nl biedt dagelijks concrete tips en adviezen op basis van bewezen systemen. Dus niet op basis van emotie. BeursBulletin is om deze reden uitgegroeid tot het grootste weekblad op het gebied van technische analyse.
Het rendement van onze portefeuille bedraagt na acht maanden maar liefst 30,1%. En dat ook nog eens met een risico dat aanzienlijk lager ligt dan de AEX. Bekijk de grafiek hiervan op onze site.

BeursBulletin introduceert met gepaste trots de TurboPortefeuille.nl Op basis van de eerder uitgegeven adviezen van BeursBulletin zou een zeer hoog rendement behaald zijn. Om de geheimen achter dit prachtige rendement te ontrafelen, organiseert BeursBulletin een Turbocursus. Na het enorme succes op 17 mei, nodigt het analistenteam van BeursBulletin u graag opnieuw uit voor een gratis Turbo cursus. Deze cursus vindt plaats op 18 juli in het ABN AMRO Hoofdkantoor te Amsterdam.

De nieuwe Beursbulletin tips worden dagelijks per SMS en e-mail verzonden en wekelijks in het blad toegelicht. Bovendien ontvangt u nu gratis toegang tot de cursus Succesvol Beleggen met BeursBulletin.

Ga voor een proefabonnement naar www.beursbulletin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten